Ивањички локални парламент о завршном рачуну буџета и санацији последица невремена 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Ивањички локални парламент о завршном рачуну буџета и санацији последица невремена
Trenutno na sajtu: 463       |       Podeli:
28.06.2022 | 0 коментар(а)



Ивањица - На данашњем скупштинском заседању локалног парламента у Ивањици усвојен је предлог одлуке о завршном рачуну буџета општине за
Ивањички локални парламент о завршном рачуну буџета и санацији последица невремена , Фото: Илустрација, ГЗС

2021. годину као и измењена и допуњена одлука о новчаној помоћи грађанима на име материјалне штете настале природном катастрофом или другом незгодом и ванредном околношчу на територији општине Ивањица.


Изменом ове одлуке право на новчану помоћ од сада има и власник домаће животиње до чијег је угинућа дошло услед горе наведених ванредних околности као и грађани који су претрпели штету на породичном стамбеном и економском објекту. Одобрена материјална средства не могу бити већа од 250 000 динара.

Председник општине Ивањица, Момчило Митровић рекао је да је држава обезбедила помоћ за санацију путне инфраструктуре страдале током неверемена у висини од 30 милиона динара. Због саме ефикасности и брзине обављања посла добро је да помоћ стиже у материјалу и машинама, истао је Митровић и обавестио јавност да су радови почели данас.

На дневном реду нашла се и тачка именовања Јанка Грбића за директора Туристичке организације Ивањица, али је иста одложена јер кандидат није присуствовао скупштинском заседању.

Скупштинско заседање закључено је одборничким питањима која су такође била везана највише за инфраструктуру на подручју општине Ивањица.

 

 

 

ГЗС / Инфо Лига

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.588.053 посета
Тренутно на сајту: 464 посетилац(a)